10thousandsteps_2011.jpg
corvinadirectory_banner.jpg

Pilvax Players

Home arrow Cultural News arrow Hungarian Culture
Hungarian Culture
Évi nyolc-tíz filmet támogatnának Vajnáék PDF Print E-mail
Monday, 02 May 2011
Hétfő délután Andy Vajna kormánybiztos és munkatársai a budapesti Kempinski Hotelben sajtótájékoztatón vázolták a nemzeti filmipar megújítására kidolgozott koncepciót. Az [origo] élőben tudósított a helyszínről.
Read more...
 
Mother of the Year Candidate Makes Nine Year Old Daughter Her Designated Driver PDF Print E-mail
Saturday, 16 April 2011

A nine year old girl created her very own demolition derby in Budapest's District XVIII when her drunk mother tried to teach her to drive after realizing she was too tipsy to get behind the wheel herself.

 

Read more...
 
Funding woes push Liszt Academy of Music to brink of bankruptcy PDF Print E-mail
Saturday, 16 April 2011

Hungary's most prestigious music university, Budapest's Liszt Academy of Music, is said to be flirting with bankruptcy mainly as a result of the ministry of national resources cutting the institution's funding by Ft 228 million (€858,000) this year.

 

Read more...
 
Elvetette a kormány a Szépművészeti Múzeum felszín alatti bôvítésének tervét PDF Print E-mail
Saturday, 05 February 2011
Felülvizsgálta a kormány a Szépművészeti Múzeum bővítésének eddigi terveit, és a múzeum vezetésével egyetértésben úgy döntött, hogy a térszín alatti bővítés helyett a fejlesztés a felszín felett valósuljon meg, egy átfogóbb múzeumi fejlesztés keretében - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sajtó- és kommunikációs titkárságal.
Read more...
 
Megszűnik a Dörmögô Dömötör kiadója PDF Print E-mail
Thursday, 27 January 2011
A Dörmögő Dömötört, a Pókembert, a Garfieldet egy ideig még biztosan megtaláljuk az újságosoknál, távolabbi jövőjük bizonytalan, az Elle magazint viszont már biztosan átveszi egy másik kiadó. A magazinokat kiadó, 1988 óta működő Adoc-Semic Kiadói és Nyomdai Kft. 108 millió forint veszteséget halmozott fel, a cég végelszámolás alatt.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 19 - 27 of 341