10thousandsteps_2011.jpg
corvinadirectory_banner.jpg

Pilvax Players

Home arrow Cultural News arrow Hungarian Culture
Hungarian Culture
A Duna Televízió a 41. Magyar Filmszemlén PDF Print E-mail
Friday, 08 January 2010

A 41. Magyar Filmszemlén előzsűrije meghozta döntését: kiderült, hogy mely filmek mérkőznek meg 2010. február 2-8. között.  A nézők ezúttal is számos, a Duna Televízió közreműködésével, támogatásával készült alkotást láthatnak a legfontosabb magyar filmes versenyen.

Read more...
 
Pécs gears up for year as European cultural capital PDF Print E-mail
Sunday, 03 January 2010
Hungary's southern city of Pecs will be Culture Capital of Europe for 2010 offering some 350 cultural programmes to which one million visitors are expected, chief executive of the project manager Pecs2010 office told MTI on Sunday, a week before the programme's official launch.
Read more...
 
Ölbéli mesék, versek, játékok PDF Print E-mail
Saturday, 02 January 2010
Kerekítő
A gyerekek már életük harmadik-ötödik hónapjában ráéreznek a cselekvés, a „történtetés” örömére – addigra túl vannak az evés, a nézés és a nevetés mint újdonság gyönyörén. Tamás Zsuzsa nézett szét az újabb gyerekkönyvek között. (Litera.hu)
Read more...
 
Fejlôdik a magyar e-könyv piac PDF Print E-mail
Friday, 18 December 2009
Magyarországon a digitális könyvpiac még kiépülőben van, de kisebb próbálkozások után megjelent az első óriás, a T-Csoport is egy e-könyv olvasóval. A lépés valójában csak a termék piacra dobásában jelent mérföldkövet: amíg a T-Home tartalomszolgáltatása hagy kívánni valót maga után, a független, most induló különböző magyar e-könyves projektek kínálata egyre bővül. (litera)
Read more...
 
Radnóti Miklósné magas állami kitüntetést kapott PDF Print E-mail
Friday, 18 December 2009
Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni csütörtökön a Magyar Köztársaság Középkeresztje kitüntetést vette át Hiller István oktatási és kulturális minisztertől. (litera.hu)
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 73 - 81 of 341