10thousandsteps_2011.jpg
corvinadirectory_banner.jpg

Pilvax Players

Home arrow News to Use arrow Hungarian News
Hungarian News
DUNA TELEVÍZIÓ KÁRPÁT-MEDENCEI HÍRLEVÉL (2010/január) PDF Print E-mail
Tuesday, 26 January 2010

CSEHOV TEMATIKUS NAPOK A DUNA TELEVÍZIÓBAN

„Csehov színmûvei lazán egymás mellé fûzött hangulatképek, csak atmoszférájuk van, semmi más – de hangulatuk oly átütõ erejû, hogy még a színházlátogató átlagközönség sem vonhatta ki magát varázsuk alól. Azóta diadalmasan járták be az egész világot. Csehov értéke általában egyre emelkedik…” - írta a nagy orosz íróról Szerb Antal A világirodalom története címû munkájában.

Read more...
 
Bridges Pécs 2010 világkonferencia PDF Print E-mail
Friday, 08 January 2010

Bridges világkonferencia - Matematikai összefüggések a művészetben, a zenében, a tudományban és a kultúrában címmel konferenciát rendeznek 2010 júliusában Pécsett. (KultúrPont)

Read more...
 
Magyary Zoltán posztdoktori ösztöndíj PDF Print E-mail
Saturday, 02 January 2010

A Magyary Zoltán Felsőoktatási Közalapítvány meghirdeti a Magyary Zoltán posztdoktori ösztöndíjat tehetséges fiatal oktatóknak, kutatóknak. (KultúrPont)

 

Read more...
 
Ingyenesen böngészhetô az MTI Archívuma PDF Print E-mail
Friday, 11 December 2009
Mostantól a nagyközönség számára is elérhetők digitalizált formában, ingyenesen a Magyar Távirati Iroda hírei a XX. századból. Az adatállományban való keresést és tájékozódást korszerű keresőszoftverek segítik. (litera.hu)
Last Updated ( Friday, 11 December 2009 )
Read more...
 
Megújult az Egyszervolt.hu PDF Print E-mail
Friday, 11 December 2009
A karácsony közeledtével megújult külsővel és minden nap új tartalommal ajándékozza meg látogatóit az Egyszervolt.hu. . Ez megújult külsőt és új menürendszert jelent, mely a felnőttek – szülők és pedagógusok - számára is új lehetőségeket nyit. (litera.hu)
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 19 - 27 of 237