10thousandsteps_2011.jpg
corvinadirectory_banner.jpg

Pilvax Players

Home arrow News to Use arrow Hungarian News
Hungarian News
DUNA TELEVÍZIÓ KÁRPÁT-MEDENCEI HÍRLEVÉL 2010. március 24. PDF Print E-mail
Wednesday, 24 March 2010

AKTUÁLIS

 

A DUNA TELEVÍZIÓ LEGNAGYOBB ERÉNYE A PÁRTATLANSÁGA

A Duna Televízió egyenlõ távolságot tart minden párttól.

A Duna Televízió egyenlõ távolságot tart minden párttól és minden politikai nyomásgyakorlást a leghatározottabban elhárít, közszolgálati televízióként mûsorait a pártatlanság, a kiegyensúlyozottság és a tényszerûség elvei alapján, a médiatörvény követelményeinek megfelelõen készíti - közölte Herczeg Dóra a Duna Televízió szóvivõje arra reagálva, hogy az Egyesült Államok Külügyminisztériuma által kiadott éves emberi jogi jelentés szerint a közszolgálati mûsorszolgáltatás politikai befolyás alatt áll Magyarországon.

Read more...
 
A Lélekben Otthon Alapítvány gyakornokot keres PDF Print E-mail
Thursday, 18 March 2010

 Prevenciós programban való részvételre, szervezési munkára keresünk olyan jó kommunikációs képességgel rendelkező pszichológus hallgatót, aki jól beszél angolul és részt venne a program szervezésében.

Last Updated ( Thursday, 18 March 2010 )
Read more...
 
Digitalizálják az Országgyűlési Könyvtár kétmillió oldalnyi dokumentumát PDF Print E-mail
Thursday, 18 March 2010

Kétmillió oldalnyi jogforrás, országgyűlési dokumentum és szakirodalom válik hozzáférhetővé az Országgyűlési Könyvtár Digitalizált Törvényhozási Tudástár elnevezésű projektjének eredményeként. (Index.hu)

Last Updated ( Thursday, 18 March 2010 )
Read more...
 
Köpölyözést oktatnak ôsztôl a SOTE-n PDF Print E-mail
Monday, 15 March 2010

Akupunktúrát, köpölyözést és gyógynövénytant is tanítanak szeptembertől a Semmelweis Egyetemen. Kínai orvosokat képeznek, ami nem a hagyományos orvosképzés része, hanem egy külön 5 éves egyetemi orvosi kurzus. (Index.hu)

Last Updated ( Monday, 15 March 2010 )
Read more...
 
DUNA TELEVÍZIÓ KÁRPÁT-MEDENCEI HÍRLEVÉL 2010. február 18. PDF Print E-mail
Thursday, 18 February 2010

AKTUÁLIS

TESTKÖZELBEN A DUNA TELEVÍZIÓ

A Duna Televízió mûsorai Önnek készülnek, hogy Ön, a mi segítségünkkel tájékozott és mindenrõl jól értesült legyen, mûvelõdjön a csatornáinkon látható mûsorok segítségével, vagy akár csak pihenjen, szórakozzon filmjeink, sorozataink révén.

Eddig is igyekeztünk minél több információt, minél gyorsabban eljuttatni Önhöz, Önökhöz. Tettük ezt sajtóközleményekben, híradásokban, hírlevelekben, újságcikkekben és a közösségi portálokon. Olvashatott rólunk napi -, havi és hetilapokban, és természetesen az interneten is.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 10 - 18 of 237