10thousandsteps_2011.jpg
corvinadirectory_banner.jpg

Last comments

Fizetni kell a kézipoggyászért...
[url=http://www.monclerkan.com/]âóŻěü뢦ČěĂČ[/url] , é¤ČÖé¦[...
15/10/12 04:49 More...
By monclerkan

Csendben maradtam, mert az új ...
[url=http://www.monclerkan.com/]âóŻěü뢦ČěĂČ[/url] , é¤ČÖé¦[...
15/10/12 04:48 More...
By monclerkan

Új, hosszú távú járatok kellen...
[url=http://www.monclerkan.com/]âóŻěü뢦ČěĂČ[/url] , é¤ČÖé¦[...
15/10/12 04:48 More...
By monclerkan

Rolling Into War, Rolling Into...
[url=http://www.monclerkan.com/]âóŻěü뢦ČěĂČ[/url] , é¤ČÖé¦[...
15/10/12 04:42 More...
By monclerkan

Boeing 737 szimulátor a Duna P...
[url=http://www.monclerkan.com/]âóŻěü뢦ČěĂČ[/url] , é¤ČÖé¦[...
15/10/12 04:41 More...
By monclerkan

Pilvax Players

Home arrow News arrow Events arrow Hungarian News arrow Cimbora Gyermeknap május 30-án a Duna Televízióban és a Városligetben
Cimbora Gyermeknap május 30-án a Duna Televízióban és a Városligetben PDF Print E-mail
Friday, 14 May 2010

Találkozz műsorvezetőinkkel, és döntsd el, melyik filmet vetítsük este a tévében!

 

Mesékkel, rajzfilmekkel és Cimbora különkiadással várja a Duna Televízió gyermeknap alkalmából képernyők elé a kicsiket május 30-án. A Cimbora Gyermeknapon reggel 7.55-től Tündérszép Ilona, Krisztofóró és Mekk Elek meséjét nézhetik meg, kilenc órától pedig a Cimbora különkiadása jelentkezik. Napközben több élő közvetítést (9.25, 11.05, 15.30, 17.00) láthatnak a Cimbora játszóházból, mely a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat városligeti rendezvényén várja egész nap a látogatókat – Morvai Noémivel és Nyárai Gerzsonnal így ott személyesen is találkozhatnak –, a nap végén pedig az is kiderül, ki nyerte a Cimbora Műsorvezető kerestetik vetélkedőjét.  19.10-től a gyerekek által megszavazott filmet vetítjük: a Pata-csatára, az Elátkozott Ellára, vagy a Cápa csalira a Duna Televízió honlapján voksolhatnak – természetesen nem csak a legkisebbek.

 

Május 30-án 7 óra 55-től a Hol volt, hol nem volt sorozatban Illyés Gyula Tündérszép Ilona és Árgyélus című meséjét hallgathatják meg a gyerekek, majd „A Fogtündér project” című, 2010-es magyar dokumentumfilmet vetítjük, amelyben norvég diákok igyekeznek segíteni a Böjte Csaba által vezetett Szent Ferenc Alapítvány árváin (08.15).

 

Fél kilenctől Krisztofóró, majd Mekk Elek kalandjaiba pillanthatnak bele, 9 órakor pedig a Duna Televízió népszerű gyermekműsora, a Cimbora jelentkezik különkiadással. Ebből kiderül, mi a véleményük a híres íróknak, költőknek a gyerkőcökről, de azt is megtudhatjuk, az „aprónép” mit tart a „nagy emberekről”.

 

9 óra 25 perckor lesz az első bejelentkezés a városligeti Nagyrétről: Morvai Noémi és Nyárai Gerzson, no meg a Cimbora „Műsorvezető kerestetik” döntősei élőben jelentkeznek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat gyermeknapi forgatagából és a Cimbora játszóházból.

A nap folyamán még három alkalommal kaphatnak ízelítőt a ligeti hangulatból a képernyők előtt ülők: 11.05-től és 15.30-tól, valamint 17 órától, amikor az is kiderül, ki nyerte a vetélkedőt.

 

Természetesen a család többi tagja sem marad szórakozás nélkül: fél kettőtől az Egy szoknya…egy nadrág című, 1943-as magyar játékfilmben a spanyol örökösnőnek öltözött úriemberen derülhetnek, majd háromnegyed háromtól közösen tanulhatnak népdalt Selmeczi Borival a Dunáról fúj a szél legújabb adásában. 14.50-től pedig Muzsikál a mozi, amelyben többek közt Dajka Margit, Karády Katalin és Kiss Manyi lesz a főszereplő.

 

Gyermeknapon az esti filmmel is igyekszünk a fiatalok kedvében járni, hiszen ők dönthetik el, a Pata-csata, az Elátkozott Ella vagy a Cápa csali című filmet szeretnék látni 19 óra 10-től. A filmekre a http://www.dunatv.hu oldalon szavazhatnak. 

 

20 óra 50-től a nagyobbak még megnézhetik a játékos színészeket a Honfoglaló - Színházak csatái című vetélkedőben, és a felnőtteknek is tartogatunk egy Roberto Benigni-filmet estére: a Johnny Stecchino 22 óra 20-kor kezdődik a Duna Televízióban. 00.15-től pedig az ír zenét szeretőknek kedveskedünk a Celtic Woman (Kelta nők) együttes koncertjével.

 

Tartsanak velünk május 30-án a városligeti Nagyréten és a képernyők előtt!

 

A Cimboráról a http://www.cimbora.hu oldalon olvashatnak, a műsor korábbi adásait pedig a http://www.dunatv.hu/musor/musorok/cimbora.html oldalon tekinthetik meg.
 
< Prev   Next >