10thousandsteps_2011.jpg
corvinadirectory_banner.jpg

Pilvax Players

Home arrow Cultural News arrow Hungarian Culture arrow A Mafiából érkezett a Tankcsapda új gitárosa
A Mafiából érkezett a Tankcsapda új gitárosa PDF Print E-mail
Thursday, 01 March 2012
A találgatások rögtön Cseresznye kiválását követően megindultak, volt szó Slash-ről és Chuck Norrisról is, de senki nem találta el előre az új csapda-tag személyét. Közben a Tankcsapda egy közelgő új albumot és egy új dalt is bejelentett. Bár a csapat turnéja csak április elején indul, Lukácsék nem vártak tovább a bejelentéssel és hétfő délben világgá kürtölték a jó hírt:
Fotó: Hardrock.hu

Fotó: Hardrock.hu

„A Tankcsapda számára az elmúlt hetek legfontosabb kérdése az volt, hogy a Cseresznyével történt különválást követően ki lesz a zenekar új gitárosa. Most nem mélyedünk bele jobban az utóbbi hetek történéseibe, de a lényeg, úgy döntöttünk, hogy a közös munkát a Zanzibar és a Mafia egykori gitárosával, Sidlovics Gáborral folytatjuk tovább. Ezen a héten már stúdióban dolgozunk az új témákon, és ezek közül az egyiket hamarosan Te is hallani fogod, sőt terveink szerint ehhez az új dalhoz még a tavaszi turnét megelőzően klipet is forgatunk! Ahogy korábban már írtuk: mi bízunk benned, bízz bennünk Te is!”

További információkat egyelőre nem lehet tudni, hiszen a zenekar jelenleg is az új dalokon és a közelgő albumon dolgozik a stúdióban. Részleteket a stúdiómunkálatok és az új dal videoklipjének befejezése után, március végére ígértek.

(dehir.hu)

 
< Prev   Next >