Language

Search

10thousandsteps_2011.jpg
corvinadirectory_banner.jpg
Image

Pilvax Players

Radio


Copyright vEsti24

Online TV


Copyright vEsti24

Statistics

Members: 84425
News: 3217
Web Links: 2
Visitors: 15895885
Home
A Wizz Air mégsem kér a sátrakból PDF Print E-mail
Tuesday, 20 November 2012
A Wizz Air diszkont-légitársaság megerősítette, hogy keddtől, november 13-ától visszatér a buszos szállításhoz, és minden budapesti járat fel- és leszálló utasait buszok viszik majd a gépekhez, illetve a terminálhoz.

 

A cég közleménye szerint a múlt héten csak tesztelték azokat az alacsony költségű beszállási létesítményeket, amelyeket a Budapest Airport ajánlott a fapados légitársaságok számára, és amelyekről az [origo] is beszámolt. Az átmeneti létesítmények használatakor az utasoknak a szabadban, sátrakban kell várakozniuk a járatukra.

A tesztidőszak tapasztalatai és az utasok visszajelzései fényében a Wizz Air visszatér az eredeti beszállítási rendszerhez, és buszokkal teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá az utasok eljutását a repülőkhöz, mivel a sátrak nem felelnek meg a cég szolgáltatási és biztonsági színvonalának.

Forrás: Ács Gábor
Így néz ki a sátorváró bejárata

"A Wizz Air mindig nyitott volt az együttműködésre repülőtéri partnereivel annak érdekében, hogy csökkenjenek a költségek, és így olcsóbbak legyenek a repülőjegyek" - nyilatkozta Daniel De Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere. "Hét hónappal ezelőtt a Wizz Air beleegyezett, hogy átköltözzön a 1-es Terminálról a 2-es Terminálra, hogy ezzel is segítsük a repteret működési költségeinek csökkentésében. Az új beszállítási eljárásról kikértük utazóközönségünk véleményét is, ezen visszajelzések alapján azonban nem tudjuk elfogadni a Budapest Airporton jelenleg működő gyenge minőségű létesítményeket, amelyek arra kárhoztatják utasainkat, hogy hidegben várakozzanak a beszállásig" - mondta De Carvalho.

A közlemény szerint amennyiben ezek a procedúrák és létesítmények a jövőben jelentősen javulnak, a Wizz Air újra megvizsgálja a reptér által ajánlott lehetőséget.

(origo.hu)

 
< Prev   Next >

Our partners

Cökxpôn Ambient Társaság   magyar onlineDuna TVkulturtv-logo.jpg ica.jpgca-hu-foundation-logo.jpg
MBK_logo2.jpg operencialogo.jpg