Language

Search

10thousandsteps_2011.jpg
corvinadirectory_banner.jpg
Image

Pilvax Players

Radio


Copyright vEsti24

Online TV


Copyright vEsti24

Statistics

Members: 84425
News: 3217
Web Links: 2
Visitors: 15880387
Home
Kilép az együttesbôl a Republic gitárosa PDF Print E-mail
Saturday, 11 May 2013

Tóth Zoltán a Mokka szerda reggeli adásában jelentette be, hogy szerinte Cipő halálával véget ért a Republic, ezért ő nem folytatja a többiekkel.

A zenekar többi tagja folytatja tovább, Tóth Zoltán viszont a Facebookon bejelentette távozását, amit a TV2 szerda reggeli műsorában megerősített. A gitáros (a kép jobb szélén) elmondta, azzal együtt sem fogadja el a többiek döntését, hogy azok várhatóan új néven és új énekessel folytatnák tovább. Szerinte létező zenekarként jelenleg nincs értelme a folytatásnak, és máshogy is meg lehetett volna oldani a rajongókkal való kapcsolattartást, továbbá az időzítés sem szerencsés.

www.republic.hu

A zenész arról is beszélt, hogy komoly viták folytak a zenekaron belül, és hogy sajnálatos, hogy mindez a nyilvánosság elé került, noha ő is elismeri, hogy komoly nyomás alá kerültek a Republic tagjai. "Cipő halálával a Republicnak vége van, és egy majd negyedszázados munkát le kell zárni, és méltóképpen el kell kezdeni a gondozását" - mondta a Mokkában Tóth Zoltán (az egész beszélgetés itt nézhető meg). Az együttes jelenlegi tagjai Boros Csaba, Patai Tamás és Nagy László Attila, és napvilágot láttak olyan találgatások is, hogy a megváltoztatott nevű zenekarban Sipos F. Tamás énekelne.

Quart.hu

 
Next >

Our partners

Cökxpôn Ambient Társaság   magyar onlineDuna TVkulturtv-logo.jpg ica.jpgca-hu-foundation-logo.jpg
MBK_logo2.jpg operencialogo.jpg